Leefstijlcoach & Personal Trainer

xlpro
 
Mijn naam is Esther van Heiningen (28-08-1975). Ik heb mijn post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach gevolgd aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. Als gediplomeerd Leefstijlcoach en Personal Trainer begeleid ik mensen op het gebied van voeding en beweging door middel van coachtrajecten.

Het is mijn passie om mensen te laten bewegen en zo werkelijk in contact met deelnemers te komen. Zo kan ik hen coachen in de keuzes die zij maken ten aanzien van hun leefpatronen. Daardoor boeken zij successen in hun gezondheid. Voor hen van betekenis zijn is dankbaar werk.

Wil je energieker en actiever zijn? Of wil je verantwoord afvallen, op gewicht blijven of juist aankomen? Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste sport- en voedingkeuzes? In alle gevallen ben jij gebaat bij bewezen, wetenschappelijk onderbouwde kennis. Dit geeft houvast en duidelijkheid. En dat wil ik jou meegeven. Maar ik ga niet op een stoel zitten en jou vertellen hoe het allemaal moet. Dat doe ik dus anders! Bij mij ben jij aan zet.

Sta je open voor vernieuwing en verandering? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar mijn aanpak? Een aanpak waarin bewegen voorop staat en ik daarin jouw coach en trainer mag zijn? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen gaan wij jouw leef-, eet- en beweegpatroon stapsgewijs aanpassen. Zo ontwikkel je een leefstijl die je algehele gezondheid kan verbeteren. Ik onderscheid mijzelf als coach en trainer door mijn coachmethodiek in combinatie met de faciliteiten die XLPRO biedt. En ik werk, wanneer nodig, samen met (fysio)therapeuten en (huis)artsen.

Ben je geinteresserd in een Leefstijl- en/of PT traject met mij? Neem dan contact op met XLPRO.

Hartelijke groet, Esther!