Erkend leerbedrijf

xlpro

Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) is verantwoordelijk voor de erkenning van leerbedrijven en voor het onderhoud van de kwalificaties in de sectoren Zorg, Welzijn en Sport. In SBB werken het middelbaar beroepsonderwijs (mbo), en het georganiseerd bedrijfsleven samen. XLPRO is erkent door SBB als leerbedrijf.

Ben je op zoek naar een kwalitatief goede stageplaats? XLPRO wil potentiële MBO instructeurs, sport- en bewegingsleiders of sportcoördinatoren (met als leerrichting Sport, Bewegen en Gezondheid, Bewegingsagogiek of Trainer/Coach) of HBO sportmanagers en leefstijlcoaches de gelegenheid bieden zichzelf te bekwamen tot fitness- en welzijnsprofessional. Wij coachen onze ‘trainees’ in kennis, vaardigheid en beroepshouding met betrekking tot het werkveld. Ze maken echt onderdeel uit van ons team. En participeren in onze bedrijfsvoering en projecten. Veel instructeurs in de omgeving Zwolle zijn bij ons begonnen als stagiaire.

Wat bieden wij? De kans om te participeren in een klein bedrijf met een groot netwerk. Wij werken doelgroep-, partner- en projectgericht. Je wordt intensief betrokken en krijgt veel mogelijkheden en kansen. Jouw inzet, creativiteit en vakkennis worden gebruikt in een win-win situatie. Jij ontwikkelt je tot startcapabele beroepsbeoefenaar in een fantastisch werkveld vol kansen en mogelijkheden. En wij begeleiden jou hierin vakkundig. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je sollicitatiebrief met een duidelijke motivatie, je cv en pasfoto naar info@xlpro.nl.

XLPRO wordt ook erkend door Fit!Vak. De brancheorganisatie van sport- en bewegingscentra. Fit!vak heeft een onafhankelijk, objectief en een op Nederlandse en Europese normen gebaseerd registratiesysteem voor gekwalificeerde trainers geopend: FITNED.NL . Dit register is een kwaliteitsinstrument voor de fitnessbranche, waarmee we inzichtelijk kunnen maken welke instructeurs en trainers over de vereiste competenties beschikken.