Xlpro Support Systeem

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Heb je wel eens goede voornemens? En heb je jezelf er aan gehouden? Afvallen, gezonder leven of stoppen met roken bijvoorbeeld? Veel goede voornemens stranden al voordat ze überhaupt gestart zijn. Waarom? In veel gevallen omdat je niet goed weet hoe je invulling moet geven aan je goede voornemen. Zonder een S.M.A.R.T.  (Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdsgebonden) plan blijft je voornemen een wens.

Het goede voornemen komt vanuit een wens, een verlangen, iets wat jij graag wil. Daarin kan XLPRO voor jou van betekenis zijn. We denken graag met je mee en kunnen je dan adviseren om zo planmatig aan je doelstelling te werken. Samen een plan van aanpak maken. Hoe klinkt dat?

Veel sportcentra zijn gericht op ledenaanwas en minder op het behoud van hun leden. Er worden voornamelijk beweegmogelijkheden aangeboden. Er wordt geadverteerd met persoonlijke aandacht en begeleiding tegen bijzonder lage tarieven. Als consument wordt je heel gemakkelijk om de tuin geleid. Het is ook knap lastig om écht contact met meer dan 1500 leden tegelijk… Dat willen wij dus anders doen. De juiste balans tussen voeding, training en ontspanning leidt tot het gewenste conditie, figuur- en gewichtsresultaat. Hier richten wij ons op. Persoonlijke aandacht. Wij zijn immers veel kleinschaliger. Wij willen je meer laten bewegen op een manier die bij jou en je doelen past. Dus per individu verschillend.

Het Support Systeem
XLPRO staat voor eXpertise en PROfessionaliteit in de begeleiding naar een gezonde Leefstijl. Hierbij willen wij ieder clublid ondersteunen met ons Support Systeem! Je kan contact met ons opnemen voor een adviesgesprek met betrekking tot jouw wensen en trainingsdoelstellingen. Ook als deze doelen misschien niet direct aan de sportclub zijn verbonden. We kunnen dan met je meedenken en samen een S.M.A.R.T. plan opstellen. Welke vorm van trainen kan jou het best ondersteunen? Welke keuzes moet je maken met betrekking tot voeding en sportfrequentie. Hoe en waar doe je dat?

ft_06941