Personal Trainer

xlpro
 
Mijn naam is Dirk Jan van Heiningen (30-12-1978). Sport, bewegen en gezondheid is voor mij meer dan werk alleen. Het is mijn manier van leven. Ik ben een beweger in hart en nieren! Dit is geboren uit de overtuiging en ervaring dat een gezonde leefstijl kan bijdragen aan mentaal- en fysiek welzijn. Mijn ervaring, kennis en kunde ten aanzien hiervan deel ik graag met anderen. Mede daarom hebben Esther en ik, in 2009, de deuren van onze club geopend. Hier ben ik, met heel veel plezier en bevlogenheid, actief als groepsfitness docent, leercoach en personal trainer.

In 1996 ben ik gestart met mijn professionele fitnessloopbaan en daartoe ben ik veelvoudig gecertificeerd. Ik ben 1e graads bevoegd leraar Lichamelijk Opvoeding en werkzaam bij de opleiding Sport en Bewegen van Deltion College. Vanuit deze functie ben ik ook examinator A + B voor brancheorganisatie Fit!Vak en voorzitter van de MBO kenniskring Sport, Bewegen en Gezondheid.

Als health & fitness presenter/opleider geef ik al jarenlang cursussen, workshops en workouts in binnen- en buitenland. Bij diverse clubs, opleidingsinstanties en scholen. Als vakspecialist kan ik daardoor terugvallen op een groot netwerk. Ik schrijf columns in magazines en werk samen met diverse instanties. In het verleden was ik actief als Freestyler™ Education Specialist en introduceerde ik het Freestyler Board in Nederland. Ook ben ik werkzaam geweest als online Virtufit presenter, fitness manager bij verschillende sportcentra en hoofdredacteur van het magazine XL Instructor. Bovendien was ik twaalf jaar lang werkzaam als Mastertrainer voor zowel AALO opleidingen (docent en ontwikkelaar van diverse cursussen) als ClubJoy groepslesconcepten (choreograaf/presenter ClubPower en ClubVitaal). Ik presenteerde op toonaangevende conventies in Nederland en ook ver daarbuiten (o.a. België, Slovenië, Duitsland, Denemarken, Rusland, Oekraïne en Kazachstan). Ook produceerde ik voor Start2Move de Bootcamp Trainer cursus.

Ik ben een creatief en ambitieus mens. En ik zoek steeds naar “verbinding”. Een leven lang leren is mijn motto. Ik ontwikkel mijzelf graag en daarom doe ik steeds bijscholingen. Het coachen en begeleiden van mensen is dankbaar werk. Daarom train ik ook graag samen met individuen of koppels. Op een fijne manier resultaatgericht werken aan gestelde doelen. En deze dan behalen!

Ben je geinteresserd in een Personal Training traject met mij? Neem dan contact op met XLPRO.

Sportieve groet, Dirk Jan!