Strong Viking Obstacle Run   xlpro

Vikingen streden schouder aan schouder en lieten elkaar nooit in de steek! De unieke Strong Viking Brother Edition laat je dit gevoel weer beleven. Komende editie vindt plaats in het mooiste parcoursgebied van West-Nederland in Spaarnwoude, nabij Amsterdam. Op 24 en 25 oktober. Het gaafste parcours van Nederland met veel hoogtemeters, vette obstakels waarbij je elkaar moet helpen, modder en heel veel fun. XLPRO is er bij! Jij ook? Samen met een vriend, vriendin, partner, zoon of dochter? Je kan kiezen uit drie afstanden: 7, 13 of 19 km. Kosten: € 51,95, € 54,95 of € 57,95.

XPLRO is officieel partner van de Strong Viking Obstacle Run. Hierdoor kunnen wij jullie maar liefst € 5,- korting aanbieden op de tickets van alle Strong Viking edities. Check onderstaand de aftermovie, laat je motiveren en ga dan samen met ons de uitdaging aan. Neem voor de kortingscode contact met ons op!

Wat krijg je?
  • 7, 13 of 19 km origineel Strong Viking obstacle parcours
  • Origineel Strong Viking wedstrijd shirt
  • Verzorging tijdens de run
  • Gratis foto’s en video’s na de Strong Viking Obstacle Run
  • Bier of fris bij de finish

Inschrijven 7km en 13km is mogelijk vanaf 14 jaar, 19 km vanaf 16 jaar.

Stappenplan inschrijven met partnerkorting:

 1. Neem Contact op met XLPRO voor je kortingscode en deelname aan de Bootcamp trainingen
 2. Ga naar www.strongviking.com en kies daar de gewenste editie
 3. Klik op ‘Nu inschrijven’ bij het ‘Bootcamp, Crossfit & Fitness Clubs’ formulier
 4. Kies de gewenste afstand + startvak
 5. Vul je kortingscode in (op te vragen bij XLPRO)
 6. Vul je persoonsgegevens in en kies een betaalwijze

De korting van € 5,- op de standaardprijs is nu automatisch verrekend.
Alle deelnemers krijgen na het behalen van de finish een uniek Strong Viking t-shirt. Maar deze zullen we dus eerst moeten verdienen!

Wij bieden je 10% korting op een Outdoor 10 rittenkaart aan wanneer je jezelf hebt ingeschreven voor een Strong Viking editie.
XLPRO Bootcamp trainingen bereiden je uitstekend voor op deelname aan dit soort events. Wij bieden 3 varianten Bootcamp aan.

 1. H.I.I.T. Bootcamp: Dit type bootcamp blijft in de buurt van de club. (High Intensity) Interval Training is een trainingsmethodiek die bedoeld is om prestaties te verbeteren in relatief korte inspanningspieken. De training verhoogd de stofwisseling en het vergroot de explosieve kracht. Uiteraard worden kracht en uithoudingsvermogen verbeterd. De trainingsintensiteit wordt echter wel afgestemd op de mogelijkheden van de deelnemer.
 2. Urban Bootcamp: Verplaatsende bootcamp waarbij we ons, afhankelijk van de mogelijkheden van de groep, (hard)lopend door de wijk verplaatsen. Heel varierend qua mogelijkheden en locaties.
 3. Urban Survival: Een goede voorbereiding op zogeheten Obstacle- en Survivalruns. We rennen, springen, kruipen, klimmen en klauteren. Wees niet bang om nat of vies te worden.

Lestijden:
Dinsdag: 20.00 uur, H.I.I.T
Vrijdag: 20.00 uur, Urban Bootcamp
Zondag: 10.45 uur, Urban Survival (vanaf 23 augustus 2015; aanmelden!)

NB1: Binnenkort start XLPRO Bootcamp ook op zaterdagmorgen vanaf Run2Day, Vechtstraat (centrum Zwolle)
NB2: Binnenkort start XLPRO Bootcamp ook bij CSV’28 i.s.m. CSV en Sportservice Zwolle