XLPRO SUPPORT SYSTEEM

Heb je wel eens goede voornemens? Afvallen, gezonder leven of stoppen met roken? En heb je jezelf er aan gehouden?

Een goede voornemen komt vanuit een wens. Veel goede voornemens stranden echter al voordat ze überhaupt gestart zijn. Waarom? In veel gevallen omdat je niet goed weet hoe je invulling moet geven aan je goede voornemen. Zonder een S.M.A.R.T. plan blijft je voornemen een wens. Hierbij kan XLPRO misschien voor jou van betekenis zijn. We denken graag met je mee en kunnen je dan adviseren om zo planmatig aan je doelstelling te werken. Samen een plan van aanpak maken. Hoe klinkt dat?

  • Welke vorm van trainen kan jou het best ondersteunen?
  • Welke keuzes moet je maken met betrekking tot voeding en sportfrequentie.
  • Hoe en waar doe je dat?

XLPRO staat voor eXpertise en PROfessionaliteit in de begeleiding naar een gezonde Leefstijl. Het Support Syteem is een prachtige kans voor XLPRO clubleden. Ongeacht de pakketvorm die je hebt. Lid zijn van XLPRO betekent dat je, zonder extra kosten, contact kan opnemen met ons voor een adviesgesprek met betrekking tot jouw wensen en trainingsdoelstellingen. Ook als deze doelen misschien niet direct aan de sportclub zijn verbonden. We kunnen dan met je meedenken en samen een plan opstellen.

Support aanvragen!

Veel sportcentra zijn gericht op ledenaanwas en minder op het behoud van hun leden. Er worden voornamelijk beweegmogelijkheden aangeboden. Maar er wordt geadverteerd met persoonlijke aandacht en begeleiding tegen bijzonder lage tarieven. Als consument wordt je zo heel gemakkelijk om de tuin geleid want het is knap lastig om écht contact met leden waar te maken met meer dan 1500 leden. Dat doen wij dus anders… Wij bieden persoonlijke aandacht en begeleiding aan al onze clubleden aan. Wij zijn immers kleinschalig! Adviseren en begeleiden in de juiste balans tussen voeding, training en ontspanning. Dat leidt tot duurzaam conditie-, figuur- en gewichtsresultaat.