TEAM

ft_07890Dirk Jan van Heiningen is bewegingsexpert (CALO, 2001, 1e graad docent lichamelijk opvoeding). Sinds 1996 werkzaam in de fitness- en sportbranche. Vanaf 2009 actief als ondernemer, personal trainer, groepslesdocent en leercoach met XLPRO. Een creatieve geest en beweger in hart en nieren! Als health & fitness presenter gaf hij talloze cursussen, workshops en workouts, in binnen- en buitenland. Bij diverse branche- en onderwijsorganisaties. Hij was werkzaam als mastertrainer, choreograaf, opleidingsontwikkelaar, examinator en lid van de kernteams van de opleidingsinstanties AALO (’00 -’09), Start2Move (’12-’14’) én ClubJoy Groepslesconcepten (’02-’11). Zodoende presenteerde hij jaarlijks op verschillende toonaangevende internationale fitnessconventies. In 2008 introduceerde hij Freestyler Fitness in Nederland. Ook was hij online Virtufit presenter en hoofdredacteur van magazine XL Instructor. Dirk Jan werkt, naast XLPRO, ook als leraar bij de opleiding Sport & Bewegen (MBO 3 en 4) van het Deltion College. O.a. als docent bewegingsagogie, keuzedeel docent Fitness en Groepsfitness, mentor en teamdeskundige passend onderwijs. Hij was voorzitter van de MBO kenniskring Sport, Bewegen en Gezondheid (SBG) en is NLAcief (Fit!Vak) examinator A & B. Zijn rijke ervaring, grote netwerk en oprechte betrokkenheid maken hem uniek als coach.

 

Esther van Heininft_07873gen-Muijskens is geaccrediteerd Leefstijlcoach, groepslesdocent en personal trainer. Ze is sinds 2006 actief in de fitnessbranche en startte in 2009 XLPRO op. Esther coacht mensen in hun gedragspatronen met betrekking tot beweging en voeding. Daarnaast coördineert ze het backoffice. Een sprankelend en authentiek persoon. Ze weet telkens de juiste snaar bij je te raken. Na haar studie aan de Middelbare Hotelschool en de opleiding HBO Marketing & Management werkte ze als intercedent in de detacheringsbranche. Na de geboortes van haar kinderen schoolde ze zich om tot Gewichtsconsulent en AALO Allround Docent (Aerobic, Step, Fitness en Bodyshape). Ook is ze NISB BeweegKuur-, ClubJoy-, Freestyler- en EHBSO gecertificeerd. Esther was geruime tijd werkzaam als e-coach voor de (door XLPRO ontwikkelde) AALO thuisstudie tot Voeding Docent. In 2014 rondde ze haar post-HBO opleiding tot Leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid af. Sindsdien coacht en begeleide ze velen naar een gezondere leefstijl. Esther’s mensenkennis, nuchterheid en oprechte aandacht zorgen voor duurzame gedragsverandering en blijvend resultaat.

 

 

ft_07847Gerben van Zanten is freelance instructeur bij XLPRO. Hij is afgestudeerd als Sport en Bewegingsleider en gespecialiseerd in fitness en groepsfitness. Een authentieke, enthousiaste- en oprechte kerel! En een kei van een instructeur! Gerben heeft zich binnen onze muren tot multifunctioneel groepsfitnessinstructeur en personal trainer ontwikkeld. Gerben is betrouwbaar, empathisch en altijd hulpvaardig.