T.E.A.M. XLPRO

Waarom willen wij mensen in beweging brengen?
Onze slogan is: XLPRO Beweegt Mensen! Regelmatig bewegen werkt positief op zowel fysiek-, mentaal- als sociaal vlak. Volgens ons is een mens gemaakt om te bewegen! Het is van levensbelang en het voorkomt veel problemen. Regelmatige beweging draagt in ieder geval bij aan blijvende fitheid. Maar velen vinden het lastig om goede keuzes te maken ten aanzien van een gezonde en actieve leefstijl. XLPRO staat voor eXpertise en PROfessionaliteit in de begeleiding naar een gezonde Leefstijl.

XLPRO SportclubHoe doet XLPRO dit?
Wij kiezen er voor om kleinschalig, laagdrempelig en persoonlijk te werken. We specialiseren ons daarom in small group fitness, personal training én leefstijlcoaching. Onze visie op bewegen en een gezonde leefstijl komt sinds 2009 tot uiting in onze sportclub. Centraal in Stadshagen (Zwolle) gevestigd. In kleine groepen (of individueel) kun je daar trainen met een vaste trainer. Samen sporten is leuker dan alleen en het biedt een stok achter de deur. “Clubgevoel” is voor ons belangrijk. Onze leden zijn ons “team”. T.E.A.M. = Together Everybody Achieves More.

Wat bieden we?
We bieden je een gevarieerd lesrooster met binnen- en buitenactiviteiten én diverse training- en coachmogelijkheden aan. Zo blijf je gemotiveerd om te sporten en werk je resultaatgericht aan jouw doel. Onze doelgroep varieert van 8 tot 80 jaar oud. 

Join our T.E.A.M! Look better, Feel better, Perform better! 

We nodigen je van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking of proefles!

Sportieve groet Dirk Jan en Esther + team XLPRO

xlpro